Maler

Ingen maleropgaver er for små eller for store til os

Maler & Malerfirma i Vanløse

Hos Brandt-Enterprise sætter vi pris på et godt stykke malerarbejde. Vi sætter kvalitet af arbejdet over alt andet. Derfor kan du forvente det bedste fra vores side, når du skal have hjælp til dine maleropgaver. Du kan altid kontakte os og vi dækker hele Nordsjælland. Vi har én ambition, og det er at levere det bedste stykke arbejde til en pris, hvor alle kan være med. Udover at gøre tingene grundigt, skal det også gøres til tiden. Eftersom vi har kapacitet til at rykke ud til hasteopgaver er der altid mulighed for at få lavet akutte reparationer.

 

Vi laver alle former for malerarbejde

 

 

Der er ikke den maleropgave vi ikke kan klare. Vi tilbyder en bred vifte af malerservices, som dækker ethvert behov. Som malerfirma er vi hos Brandt-Enterprise stolte af vores håndværk, og vi ønsker, at du bliver mindst lige så tilfreds med resultatet som vi gør. Vores malerservices indbefatter blandt andet:

 

 

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af indvendigt træværk
  • Fuldspartling og opsætning af filt og væv
  • Udvendig facaderenovering

 

 

Gode malererfaringer

 

 

Hos Brandt-Enterprise har vi stor erfaring inden for faget, og det afspejles i det færdige produkt. Vi ved præcis, hvilke produkter der skal bruges, og hvordan de skal bruges for det bedste resultat. God planlægning, innovative løsninger og en effektiv arbejdsproces er nøglen til at kunne levere den bedste service. Disse tre elementer betyder, at vi er blandt de hurtigste og mest effektive i branchen.

 

Spartling

 

Det at spartle skal man på ingen måde undervurdere. For at skabe det optimale resultat i form af en flot og jævn væg, så kræver det, at spartlingen - som er fundamentet - er i top. Har du en ujævn væg, skal der rigeligt med spartelmasse til. Men arbejdet skal udføres nøje, og man skal være meget tålmodig. Det kræver en del teknisk kunnen at kunne spartle væggen korrekt, for at den bliver glat og uden overlapninger. Det er her, at vi kommer ind i billedet.

Vi har en stor viden om de relevante produkter til spartling til dine vægge. Derudover kan vi udføre spartlingen til perfektion, så du får en helt glat overflade. Så kan du trygt male væggen i den ønskede farve og få en perfekt finish.

En grundig klargøring og bundbehandling er altafgørende for slutresultatet. Så en ordentlig spartling er vigtig forud for malerarbejde eller for eksempel opsætning af tapet.

 

 

Få et godt tilbud  - KONTAKT OS I DAG 

 

Ring til os på 27 59 27 20 eller send en mail på info@brandt-entreprise.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et godt tilbud. Tilbuddet er uforpligtende og kan gives samme dag, hvis det ønskes. Vi dækker både København, Vanløse, Herlev, Rødovre, Hvidovre, Hellerup, Gentofte, Glostrup, Lyngby, Klampenborg og Nordsjælland. 

 

 

 

Godt forarbejde - Længere holdbarhed

 

Når man skal male, er det enormt vigtigt at grundarbejdet er udført korrekt, for at opnå en pæn overflade og en høj slidstyrke.
Dette gøres blandt andet ved, at man får slebet ujævne overflader, spartlet alle huller og vasket af med rens inden der kan males. 

Vi bestræber os altid på at afsætte den rigtige mængde tid til at udføre lige præcis dit projekt.

 
Det er ofte til besvær at have håndværker i hjemmet. Hos Brandt-Entreprise sørger vi altid for at dit hjem
efterlades rent og pænt, ved at dække ordenligt af og støvsuge inden vi forlader stedet. 

Vores typiske opgaver

 

  • Erhvervsejendomme

  • Lejligheder (flyttelejligheder)

  • Villaer

  • Nybyggeri

  • Forsikringsskader

  • Ombygninger / tilbygninger