nye vinduer monteret i vanløse

Nye vinduer til dit hjem

Vi har fokus på kvalitetsmaterialer og godt håndværk, når vi monterer vinduer

Nye Vinduer I Vanløse og Hellerup | Vi dækker hele Nordsjælland

Nogle af de mest udsatte elementer i en bygning er vinduerne. Vinduerne skal kunne holde til vind og vejr, hvilket betyder, at de skal være ordenligt beskyttede og af en god kvalitet. Hos Brandt-Enterprise monterer vi blandt andet kvalitetsvinduer og døre, der kan modstå vind og vejr.

 

Vinduer der holder

 

 

De fleste vinduesrammer er lavet af træ, som har den egenskab at kunne transportere vanddamp fra kernen og ud. Det betyder, at træet kan holde sig selv tørt, og på den måde undgå at rådne og at der opstår svamp. Nogle gange kan træet dog have problemer med at udskille fugten, hvilket kan føre til skader i træet og i værste fald kan vinduesrammen smuldre fra hinanden. Derfor beskytter vi vinduerne efter alle kunstens regler hos Brandt-Enterprise.

 

 

Vores vinduesservice inkluderer blandt andet:

 

 

Et vindue du kan stole på

 

 

Vores vinduesservice er altid pålidelig, og rigtigt håndværk er vores spidskompetence. Derfor kan du altid være sikker på, at den service vi tilbyder er absolut i topklasse – både med hensyn til pris og kvalitet. Vores erfaringer siger os, at det altid kan betale sig at vælge de helt rigtige vinduer første gang. Derfor står vi klar til at vejlede dig til at få valgt de perfekte vinduer.

 

 

Ring til os

 

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores vinduesservice, er du velkommen til at kontakte os. Vi altid klar med et uforpligtende tilbud på dine vinduer, så vi kan komme i gang. Vi kan kontaktes på tlf: 27 59 27 20 og E-mail til: info@brandt-enterprise.dk, og vi dækker både København, Vanløse, Herlev, Rødovre, Hvidovre, Hellerup, Gentofte, Glostrup, Lyngby, Klampenborg og Nordsjælland.