nyt badeværelse i vanløse og københavn

Nyt Badeværelse

Vi arbejder med kvalitets badeværelser og leverer altid til tiden

Nyt Badeværelse I Vanløse og Nordsjælland

Et af de vigtigste rum i hjemmet er badeværelset. Det benyttes mange gange om dagen, og skal besidde nogle helt specielle egenskaber, i forhold til alle andre lokaler i hjemmet. Der kan opstå nogle helt bestemte komplikationer i forbindelse med at skulle lave nyt badeværelse. Det er vi hos Brandt-Enterprise opmærksomme på, hvilket betyder, at du, som kunde hos os, altid kan føle dig tryg.

 

Blandt andet tilbyder vi:

 

  • Støbning af nyt underlag, vådrumssikring og fliser
  • Autoriseret Kloak og VVS samt montering af sanitet
  • Autoriseret El-installation med spots i loftet
  • Arbejde som en del af totalentreprise

 

Kvalitet og fleksibilitet

Hos Brandt-Enterprise går vi først og fremmest op i kvalitet. Derfor kan du stole på, at det udførte arbejde er af en kvalitet, som alle kan stå inde for. Det kræver ordentlig forberedelse, hvis man skal levere sådan et stykke arbejde, og det gør vi selvfølgelig i samarbejde med dig. På denne måde får du lige det badeværelse, som du går og drømmer om, på lige nøjagtig den måde, der passer dig bedst.

 

 

Bliv en del af processen

Som en del af vores service, udtænker og planlægger vi nøje arbejdet for dig, men der er altid mulighed for at blive involveret i processen. Sammen beslutter vi, hvilke materialer, der passer bedst, og vi hjælper dig ligeså med at give badeværelset lige nøjagtig de egenskaber, som du søger.
Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dit drømmebadeværelse, er du velkommen til at kontakte os på på tlf: 27 59 27 20 eller E-mail til: info@brandt-enterprise.dk. Vi har stor erfaring i at vejlede vores kunder, og vi er altid klar på en ny opgave. Brandt-Enterprise laver blandt andet badeværelser i København, Vanløse, Herlev, Rødovre, Hvidovre, Hellerup, Gentofte, Glostrup, Lyngby, Klampenborg og Nordsjælland.