nyt køkken i vanlæse og københavn

Nyt Køkken

Vi hjælper dig med at opsætte dit nye køkken i Vanløse og resten af Nordsjælland

Nyt Køkken i Vanløse, Gentofte og Hellerup

Et af de rum, som bliver brugt mest i hjemmet er køkkenet. Derfor er det vigtigt, at det er et indbydende lokale, som du har lyst til at tilbringe tid i, og som kan inspirere din madlavning. Hos Brandt-Enterprise, hjælper vi dig med at lave dit drømmekøkken, så du får de bedste rammer i et af hverdagens travleste rum. Vi hjælper dig fra start til slut med alt, hvad der hører til, når der skal laves nyt køkken.

 

Vi hjælper dig blandt andet med:

 

 

  • Opmåling og forberedelse
  • Udvælgelse af køkkenelementer
  • Tilslutning af vand og afløb
  • Gulvlægning
  • Malerarbejde i dit køkken

 

 

Altid en fleksibel service

 

 

Vores service er meget fleksibel, og skal selvfølgelig tilpasses dine specielle behov. Vi tager hånd om alle opgaver – store som små, hvilket betyder, at du altid får lige præcis det køkken du ønsker, uanset dine præferencer. Du kan altid være sikker på, at du får det perfekte køkken til dine behov, når du konsulterer Brandt-Enterprise.

 

 

Altid klar med et godt tilbud

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, og høre mere om de services og det arbejde, som vi udfører. Alle har et bud på, hvordan et perfekt køkken skal være, men kun du kan fortælle os, hvordan du foretrækker dit. Vi kommer gerne med forskellige ideer og inputs til, hvordan køkkenet kunne se ud, men i sidste ende er det dig, som skal leve med det, hvilket betyder, at det skal være lige nøjagtigt som du foretrækker det. Hvis du er interesseret i at høre mere, kan vi kontaktes på tlf: 27 59 27 20 eller E-mail: info@brandt-enterprise.dk. Vi laver køkkener i både København, Vanløse, Herlev, Rødovre, Hvidovre, Hellerup, Gentofte, Glostrup, Lyngby, Klampenborg og Nordsjælland. Vi laver tømrerarbejde i høj kvalitet og sætter en dyd i at leverer den allerhøjeste kvalitet.