badeværelse renovering i vanløse og københavn

Badeværelsesrenovering

Skal dit badeværelse renoveres står vi klar

Renovering af badeværelse I Vanløse, Hellerup og Nordsjælland

Badeværelser er et af de vigtigste rum i hjemmet. Ikke alene skal det kunne holde til meget slid, da det bliver brugt flere gange dagligt, men det skal også kunne modstå store temperatursvingninger og meget fugt. Desuden er det nødvendigt med de helt rette rørlægninger og vandtilslutninger. Vi har hos Brandt-Enterprise stor erfaring med at totalrenovere badeværelser, og har den nødvendige håndværksmæssige baggrund for at vide præcis, hvilke løsninger, der bedst kan betale sig.

 

Renoveringen omfatter blandt andet:

 

 

  • Fugtspærring
  • Afløb
  • Fliselægning
  • Maling
  • Rørarbejde

 

 

En samlet løsning

 

 

Vi går meget op i, at det skal være så nemt som muligt for vores kunder, hvilket betyder, at vi står for både administration og udførelse. Op denne måde skal du ikke bekymre dig om, at forhandle med maler, tømrer og VVS-mand – det klarer vi for dig. Vi planlægger nøje arbejdet, og du er mere end velkommen til at vise os dine ideer, så vi kan føre dem ud i livet.

 

Hvis du har specielle præferencer til materialer, eller inventar, skal du bare sige til. Få hjælp til dit badeværelse - vi hjælper dig også, hvis du ønsker at bygge et helt nyt badeværelse fra bunden. Hvis du er interesseret i at få renoveret badeværelset, er du velkomme til at kontakte os på tlf: 27 59 27 20 eller E-mail til: info@brandt-enterprise.dk.

 

Uanset, hvilken type renovering du har i tankerne, stå vi klar med et godt tilbud. Vi dækker både København, Vanløse, Herlev, Rødovre, Hvidovre, Hellerup, Gentofte, Glostrup, Lyngby, Klampenborg og Nordsjælland, og uanset om det er akut eller ej, er du velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få renoveret dit badeværelse.