ny tilbigning til hjem i københavn, brandt entreprise vanløse

Ny Tilbygning 

Vi står klar, når der skal bygges til i dit hjem

Tilbygning i Vanløse og Nordsjælland

Når man skal bygge til, er der en masse ting, som skal gå op i en højere enhed, hvis det skal blive vellykket. Her hos Brandt-Enterprise har vi stor erfaring med at lave tilbygninger, hvilket vi blandt andet gør i København, Vanløse, Herlev, Rødovre, Hvidovre, Hellerup, Gentofte, Glostrup, Lyngby, Klampenborg og Nordsjælland.

 

Hele pakken

 

 

Vores service indbefatter tilbygning fra A-Z. Det betyder, at vi ikke alene står for selve konstruktionen af tilbygningen, men at vi er med hele vejen; lige fra planlægning og udvælgelse af materialer til det sidste søm. Det har blandt andet følgende fordele: Du skal ikke kommunikere med flere forskellige håndværkere Vores store netværk betyder, at vi har mulighed for at gøre det til en favorabel pris Vi har en erfaring, som du kan trække på i alle faser af byggeriet

 

 

Få samlet tropperne

 

 

Hos Brandt-Enterprise er vi vant til at have flere bolde i luften. Det er noget, som man er nødt til, hvis man skal have overblik over et byggeri. Hvis tilbygningen er omfattende, er der mange parter ind over, hvilke vi hjælper dig med at holde styr på. Vi har stor erfaring med at holde det store overblik, og vide, hvem, der er hvem.

 

 

Vi bygger til

 

 

Hvis du går og tænker på at bygge til, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du er mere end velkommen til at på ringe på tlf: 27 59 27 20 eller skrive en E-mail til: info@brandt-enterprise.dk og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dine drømme til at blive virkelighed.