Total Entreprise

Vi hjælper med alt fra renovering til tilbygning

Total Entreprise i Vanløse

Normalt kan det være et større arbejde at planlægge en større ombygning og efterfølgende forhandle priser med forskellige håndværkere. Alt det hjælper vi dig med hos Brandt-Enterprise. Vores store netværk af samarbejdspartnere gør det muligt, at vi kan lave favorable pakkeløsninger til en konkurrencedygtig pris. Vi samarbejder udelukkende med de bedste fagmænd, og vores førsteprioritet, når vi vælger et samarbejde er kvalitet, der kan betale sig.

 

En komplet løsning

 

 

Total Enterprise betyder, at vi laver alt lige fra planlægning til udførelse. Det er en måde at gøre et stort arbejde væsentligt lettere for dig, som skal bygge til eller bygge nyt. Total Enterprise er en service til dig, som ikke vil gå på kompromis med pris eller kvalitet. Sammen med dig, planlægger vi arbejdet ned til mindste detalje, så du har mulighed for at sætte dit personlige præg på det færdige resultat. Vi tager altid højde for dine præferencer, uanset om det gælder valg af materialer eller specielle arbejdsopgaver. På denne måde sikrer vi, at du får den bedste oplevelse, hver gang.

 

 

Totalt Enterprise omfatter blandt andet:

 

 

  • Nybyg af huse, lejligheder og kolonihaver
  • Totalrenovering
  • Tilbygninger
  • Udestuer og overdækkede terrasser

 

 

Få hjælp til dit næste projekt

 

 

Vores store erfaringer inden for Total Enterprise har givet os et unikt indblik i de særlige behov, der kan opstå i forbindelse med et større projekt som dette. Derfor står vi ved din side under hele processen, så du føler dig tryg ved projektet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste pakkeløsning. Vores Total Enterprise dækker både København, Vanløse, Herlev, Rødovre, Hvidovre, Hellerup, Gentofte, Glostrup, Lyngby, Klampenborg og Nordsjælland.